Byggfirma Östersund

Object Entreprenad – En professionell byggfirma i Östersund

Object Entreprenad

Varmt välkommen till Object Entreprenad, en byggfirma i närheten av Östersund som gör hela byggprocessen enklare och mer bekväm för kunden. Vi levererar nämligen heltäckande lösningar där vi tar ansvaret över byggnationen och säkerställer att resultatet präglas av hög kvalitet. På Object Entreprenad finns kunskapen för att kunna utföra det mesta inom byggbranschen. Vare sig det gäller enklare renoveringar eller omfattande nyproduktioner, kan du i Östersund alltid räkna med oss!

Om oss

Object Entreprenad AB är en byggfirma som bildades 2021 och som primärt är verksamma i Jämtland och Västernorrlands län, så som Östersund. Företaget består av hantverkare som innehar mångårig erfarenhet och omfattande kunskap inom branschens olika arbetsområden.

Vi är ett tryggt val av byggfirma i Östersund!

Byggfirma Östersund

Små & stora uppdrag

För oss är inget arbete för litet eller för stort, vi arbetar alltid med full fokus på att leverera en perfekt slutprodukt. Vi finns för privatpersoner och företag i Östersund.

Alltid nöjda kunder

Vi är en byggfirma som alltid lämnar garanti på våra arbeten och innan vi tackar för oss, så säkerställer vi att kunden är hundra procent nöjd med vad vi åstadkommit.

Byggfirma Östersund

Byggfirma Östersund

Vår ambition är tydlig, vi är en byggfirma som vill göra vägen från dröm till verklighet enklare för våra kunder. För oss är det en ära att ansvara för hela projektet och säkerställa att ni får kvalitet! Tveka inte på att höra av dig, vi är en professionell byggfirma i Östersund som leverera service och väl utförda arbeten!

Nybyggnationer

Till oss kan du vända dig för att få hjälp med allt inom nyproduktion. Vi kan erbjuda kompletta husbyggen, altanbyggnationer och snickeriarbeten. Dessutom utför vi även installationer och designer av kaminer. Alla våra nyproduktioner utförs alltid efter kundens önskemål och med goda samarbetspartners kan du förvänta dig ett utmärkt resultat.

Renoveringar

Vi har under våra aktiva år som hantverkare arbetat en hel del med renoveringar av olika projekt. Här får du en möjligheten att erhålla en skräddarsydd lösning som tas fram utifrån dina önskemål och visioner. Drömmer du om att renovera köket eller kanske rent av hela hemmet? Låt oss på Object Entreprenad AB hjälpa dig i Östersund!

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och offert!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Object Entreprenad

070-9608283

objectentreprenad@gmail.com

Byggfirma Östersund

Välkommen till Object Entreprenad, en professionell och personlig byggfirma i Östersund! Till oss kan du vända dig för att få hjälp med det mesta som berör branschen, allt från nyproduktioner till renoveringar.

Byggfirma Östersund