Design kaminer Östersund

Object Entreprenad – Individanpassad design av kaminer

Object Entreprenad

Varmt välkommen till Object Entreprenad, ett företag i närheten av Östersund som erbjuder hjälp med design av kaminer. Vi levererar heltäckande lösningar där vi tar ansvaret över allt arbete och kan på så sätt säkerställa att slutresultatet präglas av hög kvalitet. Hos oss på Object Entreprenad finns omfattande kunskap kring mesta inom byggbranschen, däribland design av kaminer. Oavsett hur mycket eller lite hjälp du behöver kan du i Östersund alltid räkna med oss!

Om oss

Object Entreprenad AB är ett företag som bildades 2021 och som primärt är verksamma i Jämtland och Västernorrlands län, i städer så som Östersund. Företaget består av hantverkare som innehar mångårig erfarenhet och omfattande kunskap inom branschens olika arbetsområden.

Vi är ett tryggt val av företag i Östersund!

Design kaminer Östersund

Små & stora uppdrag

För oss är inget arbete för litet eller för stort, vi arbetar alltid med fullt fokus på att leverera ett perfekt resultat. Vi finns för privatpersoner och företag i Östersund som behöver hjälp med design av kaminer.

Alltid nöjda kunder

Vi är ett företag som alltid lämnar garanti på de arbeten vi utför. Innan vi tackar för oss, så säkerställer vi alltid att kunden i fråga är helt nöjd över det vi har åstadkommit.

Design kaminer Östersund

Design kaminer Östersund

Vår ambition är tydlig, vi är en firma som vill göra vägen från dröm till verklighet enklare för alla våra kunder. För oss är det en ära att ansvara för hela projektet, från start till slut. Tveka inte på att höra av dig, vi är ett team professionella hantverkare i Östersund som leverera service och väl utförda arbeten.

Design av kaminer

Under våra aktiva år som hantverkare har vi arbetat med många olika typer av arbeten inom branschen, inklusive design av kaminer. Av oss får du möjligheten att erhålla en skräddarsydd design som tas fram utifrån dina önskemål och din vision. En anpassad kamindesign gör att du kommer få en kamin som passar perfekt in i ditt hem. Låt oss på Object Entreprenad AB hjälpa dig i Östersund med designen av din kamin!

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Object Entreprenad

070-9608283

objectentreprenad@gmail.com

Design kaminer Östersund

Välkommen till Object Entreprenad, en professionell och personlig firma i Östersund! Till oss kan du vända dig för att få hjälp med det mesta som berör branschen, allt från design av kaminer till nyproduktioner.

Design kaminer Östersund