Designa hem Sundsvall

Object Entreprenad – Vi innehar erfarenhet av att designa hem

Object Entreprenad

Varmt välkommen till Object Entreprenad, ett företag i närheten av Sundsvall som har lång erfarenhet av att designa hem. Vi levererar heltäckande lösningar där vi tar ansvaret över allt arbete och kan på så sätt försäkra dig om att slutresultatet präglas av hög kvalitet. Hos oss på Object Entreprenad finns gedigen kunskap kring mesta inom byggbranschen, däribland inom att designa hem. Oavsett hur mycket eller lite hjälp du behöver kan du i Sundsvall alltid räkna med oss!

Om oss

Object Entreprenad AB är ett företag som bildades 2021 och som primärt är verksamma i Jämtland och Västernorrlands län, i städer så som Sundsvall. Företaget består av hantverkare som innehar mångårig erfarenhet och omfattande kunskap inom branschens olika arbetsområden.

Vi är ett tryggt val av företag i Sundsvall!

Designa hem Sundsvall

Små & stora uppdrag

För oss är inget arbete för litet eller för stort, vi arbetar alltid med fullt fokus på att leverera ett perfekt resultat. Vi finns för privatpersoner och företag i Sundsvall som behöver hjälp att designa sitt hem.

Alltid nöjda kunder

Vi är ett företag som alltid lämnar garanti på de arbeten vi utför. Innan vi tackar för oss, så säkerställer vi alltid att kunden i fråga är helt nöjd över det vi har åstadkommit.

Designa hem Sundsvall

Designa hem Sundsvall

Vår ambition är tydlig, vi är ett företag som vill förenkla vägen från dröm till verklighet enklare för våra kunder. För oss är det en ära att få ansvara för hela projektet, från design till färdig produkt. Tveka inte på att höra av dig, vi är ett team professionella hantverkare i Sundsvall som leverera service och väl utförda arbeten.

Design av hem

Under våra aktiva år som hantverkare har vi arbetat med många olika typer av arbeten inom branschen, inklusive design av hem. Vi tar fram en skräddarsydd design helt utifrån dina önskemål och behov. Målet är att du ska få en design som matchar din vision av det perfekta hemmet. Vid en färdig design förverkligar vi designen genom byggnation eller renovering. Låt oss på Object Entreprenad AB hjälpa dig i Sundsvall att designa ditt hem!

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Object Entreprenad

070-9608283

objectentreprenad@gmail.com

Designa hem Sundsvall

Välkommen till Object Entreprenad, en professionell och personlig firma i Sundsvall! Till oss kan du vända dig för att få hjälp med det mesta som berör branschen, allt från design av hem till nyproduktioner.

Designa hem Sundsvall