Kamin Östersund

Object Entreprenad – Personlig hjälp med din kamin

Object Entreprenad

Varmt välkommen till Object Entreprenad, ett företag i närheten av Östersund som ger dig hjälpen du behöver med din kamin. Vi levererar heltäckande lösningar där vi tar ansvaret över allt arbete och kan på så sätt säkerställa att resultatet präglas av hög kvalitet. Hos oss på Object Entreprenad finns expertisen som krävs för att kunna utföra det mesta inom byggbranschen, däribland arbete med kaminer. Oavsett hur mycket eller lite hjälp du behöver kan du i Östersund alltid räkna med oss!

Om oss

Object Entreprenad AB är ett företag som bildades 2021 och som primärt är verksamma i Jämtland och Västernorrlands län, i städer så som Östersund. Företaget består av hantverkare som innehar mångårig erfarenhet och omfattande kunskap inom branschens olika arbetsområden.

Vi är ett tryggt val av företag i Östersund!

Kamin Östersund

Små & stora uppdrag

För oss är inget arbete för litet eller för stort, vi arbetar alltid med fullt fokus på att leverera ett perfekt resultat. Vi finns för privatpersoner och företag i Östersund som behöver hjälp med sin kamin.

Alltid nöjda kunder

Vi är ett företag som alltid lämnar garanti på våra arbeten med kaminer. Innan vi tackar för oss, så säkerställer vi alltid att kunden i fråga är helt nöjd över vad vi åstadkommit.

Kamin Östersund

Kamin Östersund

Vår ambition är tydlig, vi är en firma som vill göra vägen från dröm till verklighet enklare för alla våra kunder. För oss är det en ära att ansvara för hela projektet, från start till slut. Tveka inte på att höra av dig, vi är ett team professionella hantverkare i Östersund som leverera service och väl utförda arbeten.

Kaminer

Under våra aktiva år som hantverkare har vi arbetat med många olika typer av arbeten inom branschen, inklusive arbete med kaminer. Inom kaminer arbetar vi bland annat med design och montage. Dessutom frihandsmurar vi murspisar, både med och utan kassett. Av oss får du möjligheten att  erhålla en skräddarsydd lösning som tas fram utifrån dina önskemål och behov. Låt oss på Object Entreprenad AB hjälpa dig i Östersund med din kamin!

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Object Entreprenad

070-9608283

objectentreprenad@gmail.com

Kamin Östersund

Välkommen till Object Entreprenad, en professionell och personlig firma i Östersund! Till oss kan du vända dig för att få hjälp med det mesta som berör branschen, allt från arbete med kaminer till nyproduktioner.

Kamin Östersund