Renovering Östersund

Object Entreprenad – Arbete med renovering i Östersund

Object Entreprenad

Varmt välkommen till Object Entreprenad, ett företag i närheten av Östersund som gör din renovering enklare och mer bekväm. Vi levererar nämligen heltäckande lösningar där vi tar ansvaret över renoveringen och säkerställer därmed att resultatet präglas av hög kvalitet. Här hos Object Entreprenad finns kompetensen för att kunna utföra det mesta inom byggbranschen, däribland renoveringar. Vare sig det gäller enklare eller mer omfattande renoveringar, kan du i Östersund alltid räkna med oss!

Om oss

Object Entreprenad AB är ett företag som bildades 2021 och som primärt är verksamma i Jämtland och Västernorrlands län, i städer så som Östersund. Företaget består av hantverkare som innehar mångårig erfarenhet och omfattande kunskap inom branschens olika arbetsområden.

Vi är ett tryggt val av företag i Östersund!

Renovering Östersund

Små & stora uppdrag

För oss är ingen renovering för liten eller för stor, vi arbetar alltid med fullt fokus på att leverera en perfekt slutprodukt. Vi finns för privatpersoner och företag i Östersund.

Alltid nöjda kunder

Vi är ett företag som alltid lämnar garanti på våra renoveringsarbeten och innan vi tackar för oss, så säkerställer vi att kunden är hundra procent nöjd med vad vi åstadkommit.

Renovering Östersund

Renovering Östersund

Vår ambition är tydlig, vi är en firma som vill göra vägen från dröm till verklighet enklare för alla våra kunder. För oss är det en ära att ansvara för hela projektet och säkerställa att ni får kvalitet! Tveka inte på att höra av dig, vi är ett team professionella hantverkare i Östersund som leverera service och väl utförda arbeten!

Renoveringar

Under våra aktiva år som hantverkare har vi arbetat en hel del med diverse renoveringar. Här får du en möjligheten att erhålla en skräddarsydd lösning som tas fram utifrån de önskemål och visioner som du har. Drömmer du om att renovera köket eller kanske rent av hela hemmet? Låt oss på Object Entreprenad AB hjälpa dig i Östersund!

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och offert!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Object Entreprenad

070-9608283

objectentreprenad@gmail.com

Renovering Östersund

Välkommen till Object Entreprenad, en professionell och personlig firma i Östersund! Till oss kan du vända dig för att få hjälp med det mesta som berör branschen, allt från renovering till nyproduktion.

Renovering Östersund